İkinci ‘Squid Game’ mi olacak?

Yayın tarihi: 28 Ekim 2021 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 11:12 am

Netflix’te yayınlandıktan sonra büyük bir ilgi ile izlenen Squid Game‘e rakip olarak tanımlanan dizinin fragmanı yayınlandı. ‘Hellbound’ 19 Kasım’da Netflix’te olacak.

Gişe rekoru kıran Train to Busan filmiyle adından söz ettiren yönetmen Yeon Sang-ho tarafından yönetilen 6 bölümlük dizi, kendisinin yazdığı, Choi Kyu-sok‘un çizdiği aynı adlı büyük ilgi ve beğeni toplayan Hell adlı webtoon’dan uyarlandı.

Bir gün, bilinmeyen bir göndericiden bir mesaj alacaksınız. Mesaj sadece adınızı, cehenneme gideceğinizi ve yaşamak için kalan sürenizi içerecektir. Kaçacak ve saklanacak hiçbir yer yok; kaçış yok. Zaman sıfırlandığında, doğaüstü varlıklar sizi cehenneme mahkum etmek için ortaya çıkar.

Ulus huzursuzluk içine düşerken, yeni bir tarikat bu tuhaf olayı ilahi bir irade olarak yorumlamaya başlar. Bu, daha büyük bir şeyin, kılık değiştirmiş bir lütuf, kutsal bir hesaplaşma veya kötü bir lanetin işareti olabilir mi? Toplumsal kaosun ve artan histerinin ortasında, insanlar bu açıklanamaz terörden kurtulmanın bir yolunu bulmalıdır.

Netflix’te yayınlandıktan sonra büyük bir ilgi ile izlenen Squid Game‘e rakip olarak tanımlanan dizinin fragmanı yayınlandı. ‘Hellbound’ 19 Kasım’da Netflix’te olacak.

Squid Game yıldızı Jung Ho-yeon, deneme çekimlerini paylaştı