İkinci ‘İrlandalı boksör’ vakası! 6 kişi sopayla saldırdığı gurbetçiyi yıkamadı

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 4:42 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 5:11 pm

Antalya’nın Alanya ilçesinde gurbetçi tatilci ile bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada 6 kişi ellerindeki sopayla gurbetçi turiste saldırdı.

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İskele Caddesi’ndeki gezi tekneleri bölgesinde dün gece saatlerinde bilinmeyen sebeple kavga çıktı. Sopalı, yumruklu kavgada Almanya’dan tatile geldiği öğrenilen gurbetçiye gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişi sopalarla saldırdı.

Caddeden geçen turistlerin de izlediği kavga, saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntüyü çeken kadının, “Yapmayın kaç kişi saldırıyorsunuz. Yapma, yapma. Yazık değil mi adama. Polisi arayın” sözleri kayıtlara yansıdı. Dayak yiyen gencin yanına giden kadının, “Videoya çektim, sen bu videoyu polise ver” demesi de dikkat çekti.

İsmi öğrenilemeyen gurbetçinin elinin kırıldığı ve başından yaralandığı öğrenildi.

İRLANDALI BOKSÖR’Ü HATIRLATTI

Alanya’daki kavganın görüntüleri İrlandalı Boksör’ü anımsattı. 8 yıl önce İstanbul’da 15 kişinin saldırısına uğrayıp, hepsini tek tek yere düşüren Mohammed Fadeldabbous isimli boksör, Türkiye’de ‘İrlandalı Boksör’ olarak ün yapmıştı. İrlandalı Boksör’ün videosu milyonlarca kez görüntülenirken, uzun bir süre gündemde kalmayı başarmıştı.

Yine Esenyurt yine kavga! Tekme tokat ve yumruklar havada uçuştu