“Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı açık tipler türedi”

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2022 Cuma 10:36 am - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 11:45 am

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı ve Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Hüseyin Uysal kadınları hedef aldı. Twitter hesabından paylaşım yapan Uysal, “Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun yüzde 80’i açık tipler türedi. Bu teşhir, ‘beden görseli satma’ değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi?” dedi. Tepkiler üzerine bir paylaşım daha yapan Uysal, bu kez de “Her açık f….. demedim” ifadelerini kullandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı ve Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Hüseyin Uysal, Twitter’da yaptığı paylaşımda kadınları hedef alan ifadeler kullandı. Uysal, “Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun yüzde 80’i açık tipler türedi. Bu teşhir, ‘beden görseli satma’ değil mi? Beden satmaya giden yol, fa.işelik yolu değil mi?” dedi. Uysal, paylaşımında kadınlar için, “Toplumun en zayıf yanı da en kuvvetli yanı da kadın. Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun % 80’i açık tipler türedi. Bu teşhir, ‘beden görseli satma’ değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi? Cariyeler örtünmezmiş. Cariye mi bunlar!” ifadelerini kullandı.

IŞİD’li sanığın eşi: İHH yardımlarını Suriye’de biz dağıttık

PAYLAŞIMLARI SİLDİ

Kendisine gelen tepkiler üzerine paylaşımları silen Uysal, bu kez de şu açıklamalarda bulundu:

“Çok seviyesiz yorumlar gelmiş o yüzden yorumları kapattım. Her açık f….. demedim. Teşhirci psikolojiye ve bunun varabileceği sonuca işaret ettim. Biraz sağlıklı düşünülse, daha insanî değerlendirmeler çıkardı ortaya. Yazık, delikanlı erkeklerin ruhsal savrulmalarını düşünen yok”

150 km hızla giden İHH ekibi kaza yaptı: 4 ölü

Hasan Hüseyin Uysal

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı ve Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Hüseyin Uysal kadınları hedef aldı: “Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun yüzde 80’i açık tipler türedi.