İddia: Rıdvan Dilmen TRT’den gönderildi

Yayın tarihi: 7 Şubat 2022 Pazartesi 8:16 am - Güncelleme: 7 Şubat 2022 Pazartesi 8:16 am

TRT Spor’un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen’in kanalla yollarını ayırdığı iddia edildi. İsmail Er, Rıdvan Dilmen’le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig’de 24. hafta maçları tamamlandı. TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programının bu hafta yayınlanmaması ise futbolseverleri merakta bıraktı. Konuya ilişkin bomba bir iddia ortaya atan gazeteci İsmail Er, TRT’nin Rıdvan Dilmen’le yolları ayırdığını açıkladı.

TRT SON VERDİ İDDİASI

İddianın sahibi gazeteci İsmail Er sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, %100 Futbol programına sponsor olan firmanın sahibi hakkında Rıdvan Dilmen’in konuşmalar yaptığı ve bu durumdan rahatsız olan firmanın sponsorluktan çekilmesi sonrası TRT’nin de ünlü yorumcunun işine son verdiğini belirtti.

Er, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şeytan, TRT Spor programında sponsor şirketin sahibi hakkında sağda solda dedikodu yapınca duyulmayacağını sanmıştı, Sponsorluktan çekildiği için TRT’de şeytanı kapı önüne koydu 2 gündür TRT’da yok! Şeytan’a ne kadar çok ah aldığını, varsa bir dostu anlatsın. Yok ki?”