İddia: Mehmet Şimşek yakınlarına ‘Kemal Bey’i Allah korumuş’ dedi

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 3:02 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 3:32 pm

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yakınlarına ekonomideki vehameti görünce “Valla Allah Kemal Bey’i seviyormuş. Korumuş. Kazansaydı eğer bu durumla başa çıkması mümkün değildi!” diye dert yandığı iddia edildi.

Türkiye’de ekonomik kriz her gün derinleşirken, maaş zamları cebe girmeden başlayan zam fırtınası da sürüyor. Göreve ‘rasyonel zemine dönüş’ mesajı vererek başlayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in döneminde dolar 26.09 TL’yi gördü. AKP’nin memur zammını içeren torba teklifinden de vergi zammı çıktı.

Bu arada gazeteci Sevilay Yılman, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yakınlarına ekonomideki vehameti görünce “Valla Allah Kemal Bey’i seviyormuş. Korumuş. Kazansaydı eğer bu durumla başa çıkması mümkün değildi!” diye dert yandığını iddia etti.

Yılman Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Bakıyorum da… Mehmet Şimşek’in ekonominin başına geçmesi ile birlikte bir anda her şeyin düzeleceğini sananlar varmış🙄 Yahu nasıl yapsın adam? Öyle berbat bir ekonomik enkaz devraldı ki… Hemen düzeltmek için şapkadan tavşan falan çıkartması lazım. Bu arada Mehmet Bey @memetsimsek işin başına geçip de durumun vehametini görünce eşine, dostuna; ‘Valla Allah Kemal Bey’i seviyormuş. Korumuş. Kazansaydı eğer bu durumla başa çıkması mümkün değildi!’ diye dert yanıyormuş🙄Ben de aynı düşünüyorum artık… Gerçekten de bu enkazı devralmak çok büyük sorumluluktu.”

Tüm otomobillerde MTV iki katına çıkarıldı

Memurların zam oranı belli oldu, emekliye kötü haber

Aytun Çıray: Çözüm süreci yerel seçimler için yeni bir plan, Merdan Yanardağ bunu gördü