İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2022 Perşembe 11:33 am - Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe 5:46 pm

Bodrum’da trafik kazası geçirerek minibüste sıkışan İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan Tatlıses’in ayağında iki kırık olduğu bildirildi.

Yalıkavak Mahallesi Kapuz Caddesi’nden Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy’un kullandığı kamyon, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki ve İbrahim Tatlıses’in de bulunduğu minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz’ın kullandığı minibüs, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan’ın kullandığı otomobilin ön kısmına çarptı. Kamyon ve minibüs uçuruma düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, minibüste sıkışan İbrahim Tatlıses’i sıkıştığı yerden kurtardı. Özel bir hastaneye kaldırılan Tatlıses’in ayağında iki kemiğin kırıldığı öğrenildi.

 

Kaza bölgesinden bir fotoğraf

 

İbrahim Tatlıses: Vurulduğum gün oğlum şirket kasasını boşalttı

İLK SÖZLERİ

İbrahim Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği aktarıldı.

Tatlıses hastaneye böyle getirildi

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses’in kaldırıldığı hastanenin Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener, yaptığı açıklamada, “Sayın İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortapedi uzmanlarınca muaeyene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses 1 Ocak 1952’de Şanlıurfa’da doğmuştur. Doğum adı İbrahim Tatlı’dır. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır.

İbrahim Tatlıses 1978 yılında “Ayağında Kundura” filmiyle beyazberdeye geçiş yaptı. 1979’da oynadığı ‘Kara yazma’ filminde Perihan Savaş’la tanıştı. Bu birlikteliklerinden Melek Zübeyde adında kızları oldu. Tatlıses daha sonra hayat arkadaşı Derya Tuna’yla tanıştı ve bu birliktelikten İbrahim (İdo) adında bir çocukları dünyaya geldi.

Seksenli yıllarda çıkardığı ‘Allah Allah’, ‘Kara Zindan’, ‘İnsanlar’ ve ‘Fosforlu Cevriyem’ albümleriyle satış rakamları milyona ulaştı. 1 Mayıs 1987’de kendi plak şirketi olan Tatlıses Müzik’i kurdu. Turgut Özal’ın “Madem en çok bunlar dinleniyor, TRT’ye çıkabilirler” dedikten sonra 1989 yılbaşı günü daha önce hiçbir albümünde okumadığı ve özel klip çektiği ‘Beyaz Gül Kırmızı Gül’ şarkısıyla TRT’de ekrana çıktı.

Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı. Uzun yıllar İbo Show’da sunuculuk yaptı.

AKP ile birlikte defalarca siyasete girmeye çalışan Tatlıses, en son Şıvan Perver ve Erdoğan ile birlikte Diyarbakır mitingine katılıp, “Megri megri” şarkısını söyledi.

Tatlıses’in adı sıklıkla kadına şiddet ve taciz ile anıldı.

Tatleses’e ödüle tepki yağdı! “Bu mu sizin yaşam boyu onurdan anladığınız?”