Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin ‘Benim ile alakalı değil’ dedi, İBB yalanladı

Yayın tarihi: 2 Aralık 2023 Cumartesi 11:38 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi 11:38 pm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği konserde sahne alacak Melike Şahin rüzgarı bahane ederek sahneye çıkmadı. Tepkiler üzerine açıklama yapan Şahin “Benimle alakalı değil” dedi. İBB Kültür Melike Şahin’i yalanladı.

İBB Kültür, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel konser şarkıcı Melike Şahin’in sahne alacağı bir konser organizasyonu düzenledi. Ancak Melike Şahin yaşanan aksaklıklardan dolayı sahne alamadı.

Artİstanbul Feshane’nin bahçesinde düzenlenecek konserde Melike Şahin kuliste beklemesine rağmen sahne almadı. İstanbul’da etkili olan lodos nedeniyle Melike Şahin kendi sosyal medya hesabından konserin ertelendiğini duyurdu.

“ÇOK RÜZGAR VARMIŞ, BENİMLE HİÇ ALAKASI YOK”

Şahin, sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yaparak, “Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim. Yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için” ifadelerini kullandı.

“ŞAHİN’İN EKİBİ İKNA OLMADI”

İBB Kültür resmi sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, “Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TELE1