İBB Adayı Birol Aydın’dan Murat Kurum’a sert tepki

Yayın tarihi: 28 Ocak 2024 Pazar 7:39 pm - Güncelleme: 28 Ocak 2024 Pazar 7:39 pm

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın AKP’nin adayı Murat Kurum‘a “Göreceksiniz, İstanbul sizi bir daha iş başına getirmeyecek.” dedi.

Saadet Partisi, bugün İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde, İBB Başkanı Aday Tanıtım Programı düzenledi. Saadet Partisi’nin İBB Adayı Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, kürsüde açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum canla başla savunduğu Kanal İstanbul’u vizyon belgesine koymadı

Murat Kurum’a gönderme yapan Aydın şunları söyledi:

Bir yandan ortağıyla birlikte milliyetçilik bayrağını dalgalandırdığını iddia edip, diğer yandan İsveç gibi açıktan PKK’ya silah tedarik eden, Kur’an düşmanı bir ülke için milletvekilleri seferber ediliyor. NATO’nun adeta emir eri gibi davranan bir iktidar var artık. Allah aşkına bu iktidar mı İstanbul’u kurtaracak? AK Parti’nin adayı Sayın Kurum çıkmış diyor ki ‘Sadece İstanbul.’ Daha en baştan gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikliyorsunuz. İstanbul, sadece İstanbul değildir. İstanbul, Türkiye’dir. Ayrıca hiçbir şartta bu sözü söylemeye yüzünüz olmamalı. Hem İstanbullu vatandaşlarımızı üç kuruşa muhtaç bırakacaksın, hem de ‘Sadece İstanbul’ diyeceksin. Siz değil misiniz, insanımızı fakirliğe mahkum eden? Siz değil misiniz, bu kadim şehrin sokaklarını kirleten mafyalara geçit veren? Siz değil misiniz, deprem gerçeğini göz ardı ederek bu şehre gökdelen adı altında beton tabutlar diken? Sizsiniz. Göreceksiniz, İstanbul sizi bir daha iş başına getirmeyecek.

(ANKA) 

Kaynak: ANKA