Hüseyin Baş’tan Millet İttifakı’na çağrı: Beni alsınlar almıyorlarsa da açıklasınlar

Yayın tarihi: 26 Ekim 2022 Çarşamba 12:13 pm - Güncelleme: 26 Ekim 2022 Çarşamba 1:06 pm

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Fox TV'de İlker Karagöz'ün konuğu oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Baş, Millet İttifakı'na 'açık çağrı'da yaptı. BTP lideri, parti kadroları olarak ittifaka katılmaya hazır olduklarını fakat bu durum kabul edilmiyorsa da bildirilmesi talebinde bulundu. Baş şunları dile getirdi:

"Parti kadroları olarak Millet İttifakı'na destek veririz içinde oluruz. Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor. Bunu vatandaş istiyor. "" />

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Lideri Hüseyin Baş, katıldığı bir TV programında Millet İttifakı’na çağrıda bulundu. Hüseyin Baş, “Beni Millet İttifakı’na alsınlar. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Fox TV’de İlker Karagöz’ün  konuğu oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Baş,  Millet İttifakı’na ‘açık çağrı da yaptı. BTP lideri, parti kadroları olarak ittifaka katılmaya hazır olduklarını fakat bu durum kabul edilmiyorsa da bildirilmesi talebinde bulundu.

Baş şunları dile getirdi:

“Parti kadroları olarak Millet İttifakı’na destek veririz içinde oluruz. Beni Millet İttifakı’na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor. Bunu vatandaş istiyor. ”

 

Hüseyin Baş’tan Mahir Ünal’a: Çöp sepetine atacağız