Hurç içinde saklanırken yakalandı: Bugün doğuma gidecektim, bulmasaydınız olmaz mıydı?

Yayın tarihi: 19 Şubat 2021 Cuma 5:26 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 5:26 pm

Kocaeli merkezli olmak üzere 4 ilde düzenlenen hırsızlık operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı. Hırsızlık çetesine yönelik daha önce düzenlenen operasyonda hurç içinde saklanmış halde bulunan bir şüphelinin “Bugün çok sancım var, doğuma gidecektim. Yarın gelecektim ben” ifadeleri de dikkat çekti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyon düzenledi. Kapısı kilitli olmayan dairelere girerek para ve ziynet eşyalarını çalan şüpheliler, düzenlenen operasyonla yakalandı. Çorum’da 3, Ankara’da 2, Kastamonu’da 1 ve İstanbul’da 14 kişi olmak üzere toplam 20 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden 2’si, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 18 kişi ise işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edildi. Bazı kadın şüphelilerin, kucaklarında küçük çocuklarının olduğu görüldü.

Şüphelilerin birbirleri ile bağlantılı olduğu, ancak 2 ya da 3’er kişilik gruplar halinde hırsızlık yaptıkları belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerin daha önce de çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları, içlerinden 11’nin bu kapsamda tutuklandığı belirlendi.

HURÇ İÇERİSİNDE SAKLANIRKEN BULUNDU

Yine daha önce gerçekleştirilen operasyonlardan birinde, bir kadın şüpheli ise evdeki bir hurcun içerisinde saklanırken yakalandı. Kadın, kendisini bulan polislere, “Bulmasaydınız olmaz mıydı? Alın şu yatakları üzerimden, Allah belasını versin. Sancım var. Bugün doğuma gidecektim. Ondan saklandım. Bir daha da size yardımcı olmayacağım” dedi.