Hükümet projeleri onaylamadı! İmamoğlu engelleri afişlerle anlatacak

Yayın tarihi: 19 Ocak 2022 Çarşamba 12:37 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2022 Çarşamba 12:41 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki tüm metro ve üst geçitlere ‘hükümetin İBB’nin yapacağı işleri engellediğini’ anlatan afişler asılacağını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ” Cumhubaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık! ” ifadelerini kullanılmıştı. Bugün yaptığı açıklamada İstanbul’daki tüm metro ve üst geçitlere hükümetin İBB’nin yapacağı işleri engellediğini duyuran afişler asacağını söyledi.

İmamoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ben bütün arkadaşlarıma söyleyeceğim bütün metrobüs duraklarına bütün üst geçitlere yazsınlar. Ne yazsınlar ” Ey halkımız sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar. sizin 300 tane yeni metrobüsle buluşmanızı engelliyorlar.” Zaten geciktirdiler çoktan olurdu onlar engelliyorlar. Ben bunu bugüne kadar yapmadım şimdi afişe edeceğim. Bu işe kendi ihtirasını ve şahsi menfaatlerini şahsi koltuk menfaatlerini önde tutarak yapılan hataları inşallah engellerler mani olurlar

Konya’ya var, İstanbul’a yok! İmamoğlu’ndan Erdoğan’a büyük tepki! “Neden hala imza yok”