HÜDA PAR’ın yayın organı Yapıcıoğlu’nun sözlerini kırptı

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 5:46 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 5:48 pm

TBMM’ye Cumhur İttifakı’yla yaptığı iş birliği sonucu giren HÜDA PAR Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu‘nun Meclis’te yaptığı ‘özerlik’ çıkışına tepki yağdı. Yapıcıoğlu’nun sözlerine HÜDA PAR’ın yayın organı Doğru Haber de sahip çıkmadı.

Meclis’e, AKP listesinden giren HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu’nun TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı ‘özerklik’ açıklamasına tepki yağdı.

Yapıcıoğlu, kürsüde yaptığı konuşmada “Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir diyoruz. Tamam mı? Siz eğer, lütfen… Eğer siz okuduğunuzu anlamıyorsanız o zaman buralarda oturmayın. Eğer siz okuduğunuzu anlıyor, bile bile çarpıtıyorsanız diyecek sözüm yok, kendinize yakışanı yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

YAYIN ORGANI DAHİ SAHİP ÇIKMADI

HÜDA PAR’a yakınlığı ile bilinen yayın organı Doğru Haber gazetesi de Zekeriya Yapıcıoğlu’nun o sözlerini gündemine taşımadı. Yapıcıoğlu’nun konuşmasını sürmanşetten yayınlayan gazete, “özerklik ve federasyon” ile ilgili kısımlar yerine faiz üzerine söylediği sözleri öne çıkardı.

CHP’li Başarır’dan ‘Zekeriya Yapıcıoğlu’ tepkisi: Hizbullah uzantısına bütçenizi savundurtuyorsunuz

Kaynak: TELE1