Huawei, Huawei P60 akıllı telefon serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Yayın tarihi: 13 Şubat 2023 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 12 Şubat 2023 Pazar 9:36 pm

Markanın, P60 serisinin yanında Huawei FreeBuds Pro 2+ TWS kulaklıkları piyasaya süreceği bildiriliyor.

Huawei P60 serisindeki modeller  birçok değişikliğe uğrayacak ve yükseltilmiş donanım özelliklerine ve özelliklerine sahip olacak. Şimdi, internette Huawei’nin yaklaşmakta olan bu akıllı telefonlarını MWC Barcelona 2023 etkinliğinde sergileyebileceğine dair bir söylenti dolaştı.

Çinli mikroblog sitesi Weibo’da, çeşitli tahmincilerden gelecek Huawei P60 serisine atıfta bulunan birkaç gönderi yapıldı. Weibo’daki bir ihbarcıya göre Huawei, yaklaşmakta olan P60 serisinin tasarımını tamamladı. Üretici, kamera modülünü güncelledi ve arka panelin deri arkası görüdü. Ancak başka bir kaynağa göre Huawei, ürünü MWC 2023 etkinliğinde tanıtılacağını iddia ediyor.

P60

Huawei, yüksek kaliteli kameralar üretmesiyle tanınıyor ve P60 serisi de bir istisna olmayacak. Söylentilere göre akıllı telefonların üç kamerası olacak: birincil kamera, geniş açılı lens ve telefoto lens. Bu düzenleme, tüketicilere olağanüstü fotoğraf ve video kalitesi sunması gerektiğinden, fotoğraf ve film çekmeyi öncelik olarak görenler için ideal bir seçenek. Öyle ki sektördeki en iyi kameralı telefonlardan biri olacağı söyleniyor.

Tesla Cybertruck beta prototipi test sürüşüne çıktı

 

Bunun ile beraber şu ana kadar gelen birçok bilginin hala netleşmediğini belirtelim. Ürünün resmi lansmanı henüz açıklanmadı. Bilgileri şüpheyle almanızı öneririz. Mobile World Congress (MWC) 2023 etkinliği 27 Şubat – 2 Mart 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.