Honor yeni yıla hızlı başlıyor

Yayın tarihi: 1 Ocak 2024 Pazartesi 5:34 pm - Güncelleme: 1 Ocak 2024 Pazartesi 5:34 pm

Honor X50’nin bir süredir gündemde olan yeni versiyonu Honor X50 GT, bu hafta resmi olarak tanıtılacak.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Bu yıl çok sayıda yeni telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, yeni yıla da oldukça hızlı başlayacak. 2023 yazında kullanıcılarla buluşan Honor X50’in yeni bir versiyonu olan Honor X50 GT, yeni yılın ilk günlerinde resmi olarak tanıtılacak. Dün gelen yeni bilgiler, merakla beklenen telefonun lansmanının 4 Ocak’ta gerçekleşeceğini ortaya çıkardı.

Honor

Honor X50 GT, tasarım olarak standart modelden çok da farklı olmayacak. Ancak telefonun arka panelindeki sarı şerit ve yeni renk seçenekleri telefonu tasarımsal olarak bu yaz çıkan modellerden ayırıyor.

İlginizi çekebilir: Vivo X50 Lite Türkiye’da satışa çıktı; işte fiyatı

Honor X50’nin bu yeni versiyonu 108 megapiksellik bir kameraya sahip olacak. Telefonun sızdırılan yeni görsellerinde görülen bilgiler de bu detayı doğruluyor. 108 megapiksellik bu lensin son dönemde orta segmentin dikkat çekici modellerinde kullanılan Samsung HM6 olduğu düşünülüyor. Honor yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre X50 GT, GT serisinin temel hedefi olan performans odaklı olma amacını koruyacak. Telefonun daha iyi bir ısı yönetimine, daha hızlı bir ekrana ve orta segmentin sınırlarını zorlayan bir performans düzeyine sahip olacağı söyleniyor. Honor’un bu iddiaların altını doldurup dolduramayacağını bekleyip göreceğiz.

 

iQOO Neo9 Serisi Resmen Tanıtıldı

Kaynak: TELE1