Honor Play 5 bizlere neler sunacak

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 1 Mayıs 2021 Cumartesi 12:23 pm

Dün, Honor Play 5 cihazının özel bir görüntüsü paylaşıldı ve akıllı telefonun 64MP birincil kamera ve 66W şarj ile geleceği bildirildi. Sızıntı haberleri yayan kaynak Digital Chat Station , akıllı telefonun tüm özelliklerini ortaya çıkardığı için bugün Play 5 hakkında daha fazla şey öğrenmiş olduk.

Dün GSMArena, yakında çıkacak olan Honor Play 5 akıllı telefonunun sızdırılmış bir görüntüsünü paylaştı. Bugün, popüler tipster Digital Chat Station, cihazın tüm özelliklerini paylaştı. Play 5’in yakında Çin’de çıkacağını iddia etti. Tahminlere göre Honor Play 5, Dimensity 800U SoC tarafından desteklenecek ve selfie kamera için bir çentiğe sahip olacak. Cihaz 6,53 “FullHD + OLED panel barındıracak. Play 5’in arka kapağında parmak izi okuyucusu yok. Ancak akıllı telefon OLED ekranla geleceği için ekran içi bir çözüm görebiliriz .64MP kamera, bir 8MP (muhtemelen ultra geniş) ve iki 2MP (muhtemelen derinlik ve makro) birimle birleştirilecek. Akıllı telefon 7.46 mm kalınlığında ve 179 gram ağırlığında olacak. Büyük olasılıkla bir USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilecek olan 3.800 mAh pile sahip olacak.

Honor Play 5

Ses düğmeleri Play 5’in sağ tarafında olacak. Telefonun yana bakan bir parmak izi tarayıcısı olup olmadığı veya ekranın altına gömülü olup olmadığı belli değil. Ayrıca, sızıntı yapan kişi telefonun fiyatlandırması hakkında hiçbir şey söylemedi. Yakın zamanda duyurulan ve 1.299 Yuan (~ 200 $) fiyatıyla tanıtılan Honor Play 5T Youth’tan daha yüksek maliyetli olması bekleniyor. Akıllı telefonun Çin’de Mayıs ayı başlarında resmiyet kazanması muhtemel. Umarız yakında Play 5’in selfie kamerası ve fiyatlandırma ve kullanılabilirliği hakkında daha fazla bilgi ediniriz.

F1 2021 oyununda Türkiye GP olmayacak!