Hollywood’da cadı avı! İsrail’i eleştiren Oscar ödüllü oyuncu menejerlik şirketinden kovuldu

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 12:05 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 12:05 pm

İsrail, Hamas ile girdiği savaşta Gazze’ye düzenlediği saldırılarda savaş suçu ilemeye devam ediyor. Hollywood’da İsrail’in saldırılarını kınayan sanatçılara adeta ‘cadı avı’ başlatıldı. Oscar ödüllü oyuncu Susan Sarandon İsrail’i eleştirdiği için menajerlik şirketiyle yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Ünlü müzik şirketlerine, televizyon ve film stüdyolarına ev sahipliği yapan Hollywood’da İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara tepki gösteren oyunculara ‘cadı avı’ başlatıldı. Oscar ödüllü aktrist Susan Sarandon, İsrail’in Gazze’deki şiddetine tepki gösterdiği için adeta boykota uğradı. ABD medyasında yer alan haberlerde, 77 yaşındaki Sarandon’ın İsrail’i eleştirmesinden rahatsız olan Hollywood’un önde gelen menajerlik şirketi UTA, bol ödüllü oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Susan Sarandon

MELİSSA BARRERA ÇIĞLIK’TAN KOVULDU

Meksikalı aktris ve şarkıcı Melissa Barrera da, İsrail’in haftalardır devam eden şiddetini eleştirdiği için Hollywood’da tepki çekti. 33 yaşındaki oyuncunun, sosyal medyada İsrail-Hamas savaşıyla ilgili yorumları nedeniyle “Çığlık VII”den kovulduğu bildirildi.

Melissa Barrera

TOM CRUİSE’NİN MENEJERİ ŞİRKETTEKİ GÖREVLERDEN ALINDI

Ayrıca Tom Cruise’un menajeri Maha Dakhil de yaptığı İsrail karşıtı paylaşımlar nedeniyle şirketindeki yöneticilik görevlerinden alındı. Cruise’un menajerine destek vererek Dakhil’in işten çıkartılmasını önlediği öğrenildi.

 

Kaynak: TELE1