Heyecanla beklenen Death Stranding 2’den beklenen fragman geldi

Yayın tarihi: 4 Şubat 2024 Pazar 11:00 am - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 8:45 pm

Heyecanla beklenen Death Stranding 2’den beklenen fragman geldi. Fragmanda ünlü yönetmen Fatih Akın’ın da olması dikkat çekti.

Son yılların en özgün, en dikkat çekici oyunlarından biri olan Death Stranding, 2019 yılında çıkmış ve oyun severlerden büyük ilgi görmüştü. Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra hazırladığı ilk oyun olan Death Stranding, bugüne kadar 5 milyondan fazla kopya satmayı başardı. İlk oyunun yakaladığı bu başarının ardından kaçınılmaz hale gelen devam oyunu, Game Awards 2022 sırasında resmen duyuruldu. O günden beri heyecanla beklenen oyun, yakında oyunseverlerle buluşacak.

2025’te çıkması beklenen Death Stranding 2 için tanıtım çalışmalarını sürdüren Hideo Kojima, dün gerçekleşen State of Play etkinliğinde oyundan ilk kapsamlı tanıtım videosunu yayınladı. Dokuz dakikalık bu tanıtım videosu, en az ilk oyun kadar tuhaf bir maceranın oyunseverleri beklediğini gösteriyor.

Üstelik bu kez bu tuhaflıklar karnavalının içinde tanıdık bir isim de var. Çünkü ünlü yönetmen Fatih Akın da oyundaki karakterlerden biri olarak videoda karşımıza çıktı. Hatırlarsanız ilk oyunda da Guillermo del Toro ve Mads Mikkelsen gibi sinema dünyasından tanınmış isimler oyunda boy göstermişti. Görünen o ki Hideo Kojima sinema dünyasından isimleri oyunlarına dahil etmeye devam edecek.

İlginizi çekebilir: Death Stranding Filminin Yönetmeni Hideo Kojima Mı?

Bildiğiniz gibi Death Stranding’in ana karakterini The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Norman Reedus seslendiriyordu. Aynı zamanda motion-capture teknolojisiyle karaktere hayat veriyordu. Reedus, devam oyununda da geri dönüyor. Aynı şekilde ilk oyunda da gördüğümüz Fransız oyuncu Lea Seydoux da Death Stranding 2’de aynı rolde geri dönüyor.

Death Stranding 2 için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak şu ana kadar gelen bilgiler oyunun önümüzdeki yıl çıkacağına işaret ediyor.

 

Samsung Galaxy S24 Satışları Başlıyor

Kaynak: TELE1