Hediye Kartı Nedir? Nasıl Hediye Alınır?

Yayın tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba 3:00 pm - Güncelleme: 16 Aralık 2021 Perşembe 3:11 pm

En özel günlerimizi heyecanıyla süsleyen kahramanlardır hediyeler. Kelimeyi duyduğumuzda bile hemen kıpır kıpır olur içimiz. Hani derler ya, hediyenin küçüğü büyüğü olmaz, diye. Aynen öyledir. Nasıl göründüğü, nasıl koktuğu, ne kadar olduğu, kulağa nasıl geldiği değil; yalnızca nasıl hissettirdiği önemlidir. Son yıllarda hediye dünyasında büyük ilgi gören hediye kartlarına gelelim. Kurumsal firmalarda sık sık karşılaşabileceğiniz bu kartlar yakından incelemeye ne dersiniz? Sevgilinizin hangi hediyelere daha çok ilgi duyacağı konusunda aklınız çok karışık. Belki yanınızda birkaç farklı şeyden bahsetti ancak hangisi onu daha çok sevindirir emin değilsiniz. Böyle durumlarda, size yardımcı olacak tek adres, bodo.com. Bodo’nun benzersiz tarzıyla tanışma şansınız olduysa ne demek istediğimizi daha çok anlayacaksınız. Hayal gücünün en uzak noktalarına erişen, birbirinden ilginç alanlardan bir araya getirip sizler için özenle hazırladığı deneyim hediyelere hayran kalacaksınız. Üstelik hediye kartı satın al işlemi kolaylığıyla sunduğundan bu deneyimleri, çeşitli seçenekler dahilinde sunabilirsiniz.

Hediye kartı satın al

Bodo dan alacağınız kartları almak konusunda da kullanma aşamasında da endişeniz olmasın. Bodo.com her şeyi sizler için en kolay hale getirdi. Vakit kaybetmemeniz aynı zamanda en doğru seçimleri yapmanız için de özel kategoriler oluşturdu. Burada duyacağınız tek his, keyif olacak! Sanatla ilgilenen arkadaşınıza, resim baskılı eşyalar almak yerine kendi sanat eserini oluşturma fırsatı vereceğiniz, bodo deneyimlerine göz atın. ‘’Resim Atölyesi’, ‘’Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’, ‘’Heykel Atölyesi’’, ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’. Bunlar arasından emin olduğunuz bir deneyim var ise direk onu alabilir ya da hepsini sepete ekleyip seçenekler dahilinde sunabilirsiniz. İkinci adımda, hediye kutusu ya da e-sertifika sunumlarından birini tercih etmelisiniz. Sonrasında zaten iletişim adresi ve ödeme gibi aşamalarla işlemi tamamlayacaksınız. Hediye kartını dilerseniz kutu içerisinde kart olarak alabilir, dilerseniz de e-sertifika olarak online satın alabilirsiniz. Bu kadar kolay.

Hediye kartı ile satın alınabilecek deneyimler

Mutfaktan sanat atölyelerine, su sporlarından sürüş tekniklerine, atış poligonlarından simülatörlere onlarca eğitimi sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Hem faydalı hem de oldukça eğlenceli hediyeler olacağından gününü hatta geleceğini güzelleştirme fırsatı bulacaksınız.Bodo.com adresinde gördüğünüz tüm deneyimleri alabilirsiniz ancak sizin için birkaç önerimiz var. ‘’Romantik Yat Gezisi’’: serin sularda aşkınızla manzaranın tadını çıkarın. ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’: oyun oynamayı seven herkesi heyecanlandıracak fikirlerden. ‘’İki Kişi için Romantik Sinema Keyfi’’: yıldönümü için bütçenizi zorlamayıp sevgi bağlarınızı güçlendirecek bir sürpriz. ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’: herkesin mutlaka yaşamak isteyeceği en keyifli tecrübeler arasında. ‘’Arkadaş Grubu için SUP Yoga’’: yoga ile rahatlamayı seven arkadaş grubunuz için çok hoş bir sürpriz olacak. Mutluluğu yakalamak için bodo ya gelin.