Hediye almak için dışarı çıktı… Büyük oğlu tüm aileyi katletti

Yayın tarihi: 20 Şubat 2020 Perşembe 2:16 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2020 Perşembe 2:21 pm

37 yaşındaki adam, Sevgililer gününde karısına hediye almak için dışarı çıktı, döndüğünde karısı ve çocuğunu çiftlik evinde ölü olarak buldu.

Washinton Post’un haberine göre karısına hediye almak için evinden çıkan adam, eve döndüğünde kimsenin olmadığını fark etti. Saat 18.00 sularında olan olayda baba Norwood evde kimseyi göremeyince birşeyin ters gittiğini fark etti. Işıkların açık olduğunu gören adam evden dışarı çıktı ve evinin yanındaki çiftlik evine doğru ilerledi.

Çiftlik evine girdiğinde yerde kan ve kurşunları gören Norwood, içerideki battaniyeleri kaldırınca 6 yaşındaki oğlunun ve 34 yaşındaki eşinin cesedi ile karşı karşıya geldi. Gördüklerine inanamayan Norwood, bu olamaz aman tanrım diye bağırdığını söyledi.

13 yaşındaki çocuklara madde verip tecavüz eden çete tutuklandı

Evinde silah olduğunu bilen adam 17 yaşındaki diğer oğlunun annesini ve erkek kardeşini öldürdüğünü söyledi. Birkaç gün öncesine kadar oğlum kayıptı dedi.

15 şubat Cumartesi günü Fauquier County Şerifinin yaptığı açıklamada, ailenin arabasını çalan 17 yaşındaki çocuk 200 mil kadar kaçarak biryerde saklandığını söyledi.

Olaydan kısa bir süre önce Norwood’un 17 yaşındaki oğlu Levi’ye siyahi kız arkadaşıyla görüşmemesini istemiş. Levi’de bu yüzden evden kaçmış ve ailesinin baskı yaptığını düşünmüş. Levi ile aynı okulda olan kız olayla ilgili hiçbir yorum yapmadı. Norwood ırkçılık iddaalarını yalanladı.