13 yaşındaki çocuklara madde verip tecavüz eden çete tutuklandı

Yayın tarihi: 20 Şubat 2020 Perşembe 12:12 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2020 Perşembe 12:12 pm

13 yaşından küçük iki çocuğa tecavüz eden ve 12 çocuğa da cinsel tacizde bulunan çete 55 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çocuklara içki ve uyuşturucu madde verip cinsel taciz ve tecavüz ettikleri öğrenildi.

Çocuklardan biri bir okul arkadaşı tarafından yaşlı adamlarla tanıştırıldı ve 300 kez cinsel tacize uğradı.

The Sun gazetesinin haberine göre; Savcı Kate Batty yaptığı açıklamada, İngiltere’nin Huddersfield kentindeki bir grup çete tarafından ufak yaştaki çocuklara cinsel tacizde bulunulduğunu ve bunu sistematik olarak yaptıklarını ifade etti.

1995-2011 yılları arasında çetenin toplamda 12 çocuğa cinsel tacizde bulunulduğu ortaya çıktı. Leeds Kraliyet Mahkemesi,  çocuklardan birinin depresyonla ömür boyu mücadele edeceğini söyledi. Bir jüri daha önce böyle bir çetenin ufak yaştaki kızları kendi karanlıklarına nasıl çektiğini duyduğunu ifade etti. Yargıç Geoffrey Marson, bu kızların birçoğu maruz kaldıkları istismardan asla kurtulamayacaklarını söyledi.

Batı Yorks Huddersfield’dan 34 yaşındaki Usman Ali, daha öncede bir çocuklara karşı tecavüz suçundan 8 yıl hapse mahkum edilmişti. Batı Yorkshire Polisi’nden Richard McNamara, kararın ardından şunları söyledi: “Bu aşağılık suçlara karışan erkekler tecavüz etti.

TOPLAM 55 YIL HAPİS CEZASI ALDILAR

Batı Yorks, Huddersfield’dan 44 yaşındaki Gul Riaz, bir çocuğa tecavüz etti 15 yıl hapse mahkum edildi.

Batı Yorks Shipley’den Banaras Hussain, bir çocuğa tecavüz etti ve 9 buçuk yıl hapse mahkum edildi.

Batı Yorks Huddersfield’den 36 yaşındaki Abdul Majid tecavüz nedeniyle 11 yıl hapse mahkum edildi.

34 yaşındaki Usman Ali iki çocuğa tecavüz suçundan 8 yıl hapse mahkum edildi.

Huddersfield, Batı Yorks’ten 36 yaşında bir adam, bir çocuğa karşı bir tecavüz suçundan hüküm giydi ve 8 yıl hapse mahkum edildi.

İsmi açıklanmayan 30 yaşında bir adam, bir çocuğa tecavüz suçundan 4 yıl hapis cezası aldı.