Hedef 3 puan! Fenerbahçe – AEK Larnaca maçı saat kaçta hangi kanalda

Yayın tarihi: 6 Ekim 2022 Perşembe 10:41 am - Güncelleme: 6 Ekim 2022 Perşembe 10:41 am

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe AEK Larnaca ile mücadele edecek. Temsilcimiz maçı kazanarak puanını 7 yapma peşinde. Peki, Fenerbahçe – AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

 

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, B Grubu 3. maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden AEK Larnaca ile karşılaşacak. Fenerbahçe, ilk maçta Dinamo Kiev’i yenmiş, 2. maçında Rennes ile berabere kalmıştı. Sarı lacivertli ekip, kazanarak puanını 7 yapmak istiyor. Peki, Fenerbahçe – AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE – AEK LARNACA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe – AEK Larnaca maçı 6 Ekim Perşembe günü saat 22:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE’DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, zorlu müsabakada listesinde bulunan 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde tedavileri süren Luan Peres ile Joshua King, mücadelede forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra ligde son oynanan Beşiktaş müsabakasında aldığı darbe nedeniyle dizinde travma tespit edilen Mert Hakan Yandaş da takımını yalnız bırakacak.

4 İSİM LİSTEDE YOK

Fenerbahçe’nin UEFA listesinde 4 isim yer almıyor. Sarı-lacivertlilerde Türkiye Futbol Federasyonu tescil listesine dahil edilmeyen Lemos ve Bruma ile sakatlığı bulunan Nazım Sangare, UEFA listesine yazılmadı. Bu oyuncuların yanı sıra, golcü oyuncu Serdar Dursun da listede bulunmuyor.

Jorge Jesus dünya yıldızı için ısrarcı