Hayvanlar için proje açıklamıştı: AKP adayı Nebi Hatipoğlu’nun av pozları ortaya çıktı

Yayın tarihi: 11 Mart 2024 Pazartesi 12:33 pm - Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi 12:33 pm

AKP’nin Eskişehir’de belediye başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun tanıttığı “Modern Hayvan Bakımevi ve pati kulübü” projesinden 5 gün sonra geyik ve yaban domuzu avladığı fotoğrafları ortaya çıktı.

Yerel seçimlere geri sayım başlarken adaylar çalışmalarına devam ediyor.

AKP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, 5 Mart’ta “Modern Hayvan Bakımevi ve pati kulübü” adını verdiği sosyal projesini tanıttı.

Hatipoğlu, tanıtım konuşmasında, “Pati kulübüyle de can dostlarımıza modern bir bakımevi sağlayacağız. Kısırlaştırma ve her türlü bakımlarını belediyemizce yapacağız. Satın alma sahiplen anlayışıyla bakımevlerimizi halkımıza açacağız. Yönetimimizde süratlice kurulacak parti kulüpleriyle kentimizdeki sokak köpeği problemi tamamen ortadan kaldıracağız. Can dostlarımızı da öyle çamur içinde umutsuz olacağı alanlara hapsetmeyeceğiz” dedi.

TANITIMDAN 5 GÜN SONRA ÖLÜ AV FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

İstikbal Gazetesi’nden Özge Zaim’in haberine göre, tanıtımın üzerinden 5 gün geçmesinin ardından Hatipoğlu’nun geyik ve yaban domuzu avladığı fotoğraflar ortaya çıktı. Bir ormanda ölü bir geyiğin ve ölü domuzun arkasında verdiği pozlarla gülümsediği görülen Hatipoğlu’nun parmak işaretiyle de ölü hayvanları işaret ettiği görüldü.

Ölü hayvanların fotoğrafları yürek burkarken, “sokak hayvanlarını koruyacağım diyorsun ama geyik ya da domuzlara nasıl kıydın? Onlar can değil mi” sorusunu doğurdu.

Fatih Erbakan’dan Erdoğan’a ‘Nebi Hatipoğlu’ hatırlatmalı yanıt

Kaynak: TELE1