Hayko Cepkin 30 yıl önceki görüntülerini paylaştı

Yayın tarihi: 20 Mart 2024 Çarşamba 10:56 am - Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba 10:56 am

Rock müziğinin önemli sanatçılarından Hayko Cepkin, 30 yıl önce Beşiktaş tribünlerinde kaydedilen görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Cepkin, görüntülerin arkadaşı tarafından fark edildiğini ve kendisinin de yeni haberdar olduğunu belirtti.

Türk rock müziğinin tanınan sanatçısı Hayko Cepkin, yaklaşık 30 yıl önce Beşiktaş maçında kaydedilen görüntülerini, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Görüntülere bir arkadaşının rastladığını ve kendisine gönderdiğini söyleyen Cepkin, “Kocaeli ile kupa maçının özetini denk gelip seyrederken beni fark etmiş. Elimdeki tek arşiv olacak tribündeki tek görüntümü bulduğu için çok teşekkürler valla çok mutlu oldum” dedi.

Cepkin paylaşımında şunları söyledi:

“Yeni açıkta maçın başlamasını bekliyoruz muhtemelen hahahahah. Klasik şapkam ve delik deşik montum. Amir Necim arkadaşım 93-94 sezonu Kocaeli ile kupa maçının özetini denk gelip seyrederken beni fark etmiş. İşin tuhafı biz daha arkadaş değilken o da aynı maçta tribündeymiş. Elimdeki tek arşiv olacak tribündeki tek görüntümü bulduğu için çok teşekkürler valla çok mutlu oldum”

Hayko Cepkin’den şehit tepkisi

hayko cepkin, beşiktaş, tribün

Kaynak: HABER MERKEZİ