Hayati Yazıcı Erdoğan’ın sözlerini bir yıl sonra tekrarladı! “Her şey güllük gülistanlık değil ama çözüyoruz”

Yayın tarihi: 10 Ekim 2022 Pazartesi 2:25 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2022 Pazartesi 2:42 pm

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sene önce yaptığı açıklamayı tekrarlayarak “Her şey güllük gülistanlık değil ama çözüyoruz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ekim 2021 tarihinde “Sadece tarımda değil hangi alana el atarsanız atın benzer tablolarla karşılaşacaksınız. Ha bu demek değil ki ülkemizde hiçbir sorun yok, her şey güllük gülistanlık. Yok böyle bir şey. Tabii ki sıkıntılarımız da var. Ama bunların neler olduğunu da hangi sebeplerden kaynaklandığını da nasıl çözüleceğini de en iyi biz biliyoruz” demişti.

BİR YIL GEÇTİ DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Erdoğan’ın bir sene önceki sözlerini yineledi. Dün Rize’de partisinin il danışma meclisi toplantısına katılan Yazıcı, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hiç sorun yok, her taraf güllük gülistanlık’ diyen bir tarzımız var mı? Bir hayat pahalılığı var. Enflasyon… Bir sorun yaşıyoruz. Dünya da yaşıyor, biz de yaşıyoruz. Bu konuyla da iki şekilde mücadele ediyoruz. Yapmamız gereken yapısal faaliyetler neyse onu yapıyoruz. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat esas. Cari fazlaya erişmek için. Bu doğrultu merkez olmak üzere, enstrümanlarımızı kararlı, titiz bir şekilde uyguluyoruz.

AKP Genel Başkan Yardımcısı’ndan ‘hayat pahalılığı’ açıklaması: Biz de sorun yaşıyoruz