Havaya ateş açma tartışması çatışmaya dönüştü: Bir ölü iki yaralı

Yayın tarihi: 12 Haziran 2023 Pazartesi 9:48 am - Güncelleme: 12 Haziran 2023 Pazartesi 9:48 am

Düğün sonrası yapılan eğlencede havaya ateş açma tartışmasında Mertcan K., kendisini yaralayan Akın Kaçmak’ı öldürdü. Akın Kaçmak’ın kardeşi O.K. de yüzünden bıçakla yaralandı.

Zonguldak Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi’nde düğün sonrası açık alanda düzenlenen eğlencede iddiaya göre tabanca ile havaya ateş açan Akın Kaçmak, kendisini uyaran Mertcan K. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü olduğu öğrenilen Kaçmak, elindeki tabanca ile damadın amcasının oğlu Mertcan K.’ya ateş açtı. Bacağından yaralanan Mertcan K. ise belindeki silahı çıkararak Kaçmak’a defalarca ateş etti. Ardından yaralıların yakınları arasında da arbede çıktı. Akın Kaçmak’ın kardeşi O.K. de yaşanan kavga sırasında bıçakla yüzünden yaralandı.

DHA’nın haberine göre ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgayı ayırırken yeni bir olay yaşanmaması için çevrede önlem aldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından silahlı vurulan iki kişi ile yüzünden bıçaklanan bir kişi ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan vücuduna beş kurşun isabet ettiği belirlenen Kaçmak, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavileri sürdürülüyor.

HASTANEDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Olayı duyarak hastaneye gelen yakınları, Üzülmezspor futbol takımında oynayan Akın Kaçmak’ın hayatını kaybettiğini öğrenince siniz krizi geçirdi. Polis ve gece bekçileri, taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için hastane çevresinde de önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şırnak Valiliği’nden Cizre’de havaya ateş eden maskeli grup hakkında açıklama