Hatay’da bisiklet sürücüsüne saldırı! Önce çarptı, sonra bıçakladı…

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2020 Pazartesi 1:54 pm - Güncelleme: 3 Ağustos 2020 Pazartesi 1:54 pm

İstanbul’dan Hatay’a gelen triatlon sporcusu Taner Beştek isimli yurttaş Arsuz ilçesinde bisikletiyle seyir halindeyken Arsuz Kooperatifi’ne kayıtlı bir minibüs tarafından sıkıştırıldı ve bankete düşürüldü. Ardından minibüsçünün bıçaklı saldırısına uğrayan Beştek yoğun bakıma kaldırıldı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul’dan Hatay’a gelen triatlon sporcusu Taner Beştek isimli yurttaş bugün (3 Ağustos) Arsuz ilçesinde bisikletiyle seyir halindeyken Arsuz Kooperatifi’ne kayıtlı bir minibüs tarafından sıkıştırıldı ve bankete düşürüldü. Ardından çıkan tartışmada Beştek minibüsçü tarafından bıçaklandı. Beştek yoldan geçenler tarafından ağır yaralı olarak bayılmak üzereyken bulundu.


Minibüs şoförü saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Bıçağı da araçtaki buzluktan çıktı.

Yaşanan saldırının ardından İskenderun Bisiklet Kulübü açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bizler İskenderun Bisiklet Kulübü olarak sporcu yetiştirmek ve İskenderun, Arsuz ve artık Samandağ gibi bisiklet sporu için son derece elverişli olan şehirlerimizi tanıtmakla uğraşırken halen araçlarında bıçak, sopa birçok tehlikeli alet bulunduran şehir magandalarıyla mücadele ediyor olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu tarz insanlara şehrimizin güzide insanlarını taşıma görevini veriyor ve canlarını emanet ediyor olmak da ayrıca üstünde durulması gereken bir konudur. İskenderun Bisiklet Kulübü bu vahim olayın sonuna kadar takipçisi olacağız.”