Hastaneden Haluk Pekşen’in ölümü hakkında inceleme

Yayın tarihi: 19 Eylül 2022 Pazartesi 9:29 pm - Güncelleme: 19 Eylül 2022 Pazartesi 9:29 pm

Acıbadem Hastanesi, Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen’in kızı Ezgi Pekşen’in babasına yanlış tedavi uygulandığı için hayatını kaybettiği yönündeki açıklamaları üzerine Pekşen’in ölümü hakkında inceleme başlattığını açıkladı.

Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen‘in kızı Ezgi Pekşen’in babasına yanlış tedavi uygulandığı için hayatını kaybettiği yönündeki açıklamaları üzerine Haluk Pekşen’in ölümü hakkında inceleme başlatıldı. Haluk Pekşen’in hayatını kaybettiği Bodrum Acıbadem Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Bu inceleme hızla gerçekleştirilip, sonuçları ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır” denildi.

Esin Davutoğlu Şenol tepki gösterdi! Haluk Pekşen’in ölüm nedenini açıkladı

‘HIZLA İNCELENECEK’

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“*15 Ağustos 2022 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanemizin Acil Servis’ine başvurmasıyla tedavi süreci başlayan ve sonrasında Ankara’ya sevk edilerek tedavisine devam edilen hastamız Sayın Haluk Pekşen’in hayatını kaybetmesi, hepimizi derinden üzmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

* Sosyal medyada ve basında yer alan, merhum Haluk Pekşen’in kurumumuzdaki tedavi sürecine ilişkin iddialarla ilgili gerekli inceleme tarafımızca başlatılmıştır. Bu inceleme hızla gerçekleştirilip, sonuçları ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Haluk Pekşen’in kızı isyan etti! ‘Endoskopi yapalım deseler babam aslanlar gibi yanımızda olacaktı