Hastanede polis dehşeti! Önce güvenliğe sonra meslektaşlarına saldırdı

Yayın tarihi: 18 Eylül 2023 Pazartesi 1:25 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2023 Pazartesi 1:25 pm

Sivas’ta biri polis 3 kişi hastanede görevli güvenlik görevlileri ve polis memurlarına saldırdı. Meslektaşlarına saldıran polis memuru açığa alındı.

Olay, Sivas Numune Hastanesinde 15 Eylül’de saat 21.00 sularında meydana geldi. İHA’nın haberine göre, polis memuru Y.P, kardeşi T.P ve yakınları B.K ile yoğun bakım servisinde entübe edilen annesi için hastaneye gitti. 3 kişi ile güvenlik personeli arasında tartışma yaşandı. Büyüyen tartışmada Y.P., T.P. ve B.K. güvenlik görevlilerine saldırdı. O esnada hastanede başka bir olay için bulunan polis ekipleri meslektaşlarını sakinleştirmek için kavgaya müdahale etti. Konuşma kısa sürede tartışmaya dönüştü. Büyüyen tartışma sonrası polis memuru ve diğer hasta yakınları kavgaya müdahale eden polis memurlarına da saldırdı. T.P. isimli hasta yakınının elinde bulunan bastonla polis memurlarına vurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sağlık çalışanlarının ‘beyaz kod’ verilmesi üzerine hastaneye takviye ekipler sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis memuru Y.P soruşturma çerçevesinde açığa alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kadınlara saldıran bir bekçi ve iki polise gözaltı