Hastane acilinde arbede! Güvenlik görevlisi aldığı darbeyle kalp krizi geçirdi

Yayın tarihi: 11 Eylül 2023 Pazartesi 1:37 pm - Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi 1:37 pm

Trabzon’da bir hastanenin acil servisinde, birinin alkollü olduğu belirtilen iki hasta yakını ve güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Yaşanan arbede sırasında göğsüne aldığı darbeyle kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam yoğun bakıma alındı. Kavgayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi acil servisi önünde iddiaya göre, yakınlarını ziyaret için hastaneye gelen M.U. ve M.T., tedavi yapılan alana girmek istedi. Aralarından birinin alkollü olduğu belirtilen şüpheliler, içeri girmekte ısrar edince, hastanenin güvenlik görevlileri müdahalede bulundu.

İki şüpheli ile güvenlik görevlileri arasında çıkan arbede sırasında şüphelilerden biri, güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam’ın göğsüne vurarak itti. Bu sırada Sağlam, eliyle göğsünü tutarak aniden yere yığıldı. Yüzüstü yere yığılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Sağlam’a acil servisteki doktorlar ilk müdahalede bulundu. Sağlam’ın duran kalbi, sağlık personelinin müdahalesi ile yeniden çalıştırılarak yoğun bakıma alındı. Sağlam’ın baypas ameliyatına alınacağı belirtildi.

Şüpheliler, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, polisteki sorgularının ise sürdüğü bildirildi.

Yaşanan arbede ve güvenlik görevlisinin kalp krizi geçirdiği anlar, hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Trabzon-Cidde seferi için motor arızası nedeniyle iki kez acil iniş yaptı