‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş bacağından vuruldu

Yayın tarihi: 4 Haziran 2024 Salı 1:05 am - Güncelleme: 4 Haziran 2024 Salı 1:05 am

‘Hanımağa’ lakabıyla tanınan eski polis memuru ve suç örgütü lideri Güniz Akkuş, Muğla’da kaldığı otelin önünde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan Akkuş, hastaneye kaldırıldı.

‘Hanımağa’ lakaplı eski polis memuru ve suç örgütü lideri Güniz Akkuş, Muğla’nın Fethiye ilçeisnde silahlı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkiindeki bir otelde C.E. (50) ile birlikte konaklayan Akkuş (45), otelin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı.

YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda diz üstünden yaralanan Akkuş’un, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Sabah’ta yer alan habere göre, saldırganları tespiti için Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı geniş çaplı soruşturma başlattığı ve yakalama çalışması sürdüğü öğrenildi.

2021’DE TUTUKLANMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2021 Kasım ayında suç örgütlerinin deşifre edilmesi, etkinlik alanlarının belirlenmesi ve aralarındaki yapının ortaya konulabilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlenmişti.

“Kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, mala zarar verme ve yağma” gibi olayları karıştığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda, örgütün elebaşılığını yaptığı belirlenen ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş ve yöneticilerinden Mustafa Kemal Yavuz gözaltına alınmıştı.

Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece 21 Kasım 2021’de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

‘Hanımağa’ olarak bilinen Güniz Akkuş: Özel görüntülerimi Sedat Peker’e sattılar

Güniz Akkuş, Muğla, Fethiye, silahlı saldırı

‘Hanımağa’ lakabıyla tanınan eski polis memuru ve suç örgütü lideri Güniz Akkuş, Muğla’da kaldığı otelin önünde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan Akkuş, hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Sabah