‘Hanımağa’ olarak bilinen Güniz Akkuş: Özel görüntülerimi Sedat Peker’e sattılar

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 1:37 pm - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 1:37 pm

İstanbul’da ‘hanımağa’ olarak bilinen Güniz Akkuş, geçtiğimiz yıl kasım ayında organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanmıştı. Akkuş’un mahkemede verdiği ifadenin detayları ortaya çıktı.

Hanımağa lakabıyla bilinen, polislikten atılan Güniz Akkuş’un da bulunduğu 4 isme dava açıldı. Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre, dava kapsamında ifadesi alınan Akkuş, şunları söyledi:

“ŞOFÖRÜM ÖZEL GÖRÜNTÜLERİMİ SEDAT PEKER VE ADAMLARINA SATMIŞ”

“Şoförlüğümü yapan Fırat Ş. isimli şahıs, erkek arkadaşım ile mesajlarımı, ona attığım özel görüntüleri kendi telefonuna atarak bunu para karşılığı Sedat Peker’e ve adamlarına satmış. Sedat Peker de bu görüntüleri kullanarak Youtube’da adamlarına paylaşımlar yaptırdı ve beni sürekli ölümle tehdit etmeye başladı, Ben de devlet büyüklerini konuya dikkat çekmek amacıyla sosyal medya üzerinde paylaşım yaptım”

Akkuş paylaşımlarındaki silahlı görüntüleriyle ilgili de açıklama yaparak, “Polislik yaptığım dönemlerde çekinmiş olduğum görüntülerdir. Silah ruhsatı başvurusu yapmama engel olan adli kontrol hükmünün kaldırılmasını talep ediyorum” diye konuştu.

Mahkeme adli kontrolü kaldırırken, sanıkların savunmalarının tamamlanmasını kararlaştırarak davayı erteledi.

Suç örgütü lideri eski polis Güniz Akkuş gözaltına alındı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş’a eski sevgilisinden tehdit