Hanefi Avcı, Gaffar Okkan’ın nasıl katledildiğini anlattı!

Yayın tarihi: 3 Nisan 2023 Pazartesi 9:11 am - Güncelleme: 3 Nisan 2023 Pazartesi 9:11 am

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Hizbullah’ın eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı şehir merkezinde düzenlenen ‘devasa’ bir eylemle katlettiğini söyledi. 

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere kilitlenirken anketlerde oyu eridiği gözlenen Cumhur İttifak’ı Türkiye’nin en karanlık ittifaklarından birine imza attı. AKP ve MHP’nin öncülüğünde kurulan ittifaka Hizbullah’ı terör örgütü olarak tanımayan HÜDA PAR ve 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesi yasasının kaldırılmasını isteyen Yeniden Refah Partisi’de dahil oldu.

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Cumhur İttifakı’na destek veren HÜDA PAR’ı Saygı Öztürk’e anlattı. Avcı, Hizbullah’tan bir kaç kişinin HÜDA PAR’ı yönettiklerini söyledi. Avcı, eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın nasıl katledildiğini de anlattı. Avcı, Hizbullah’ın 25 teröristle birlikte pusu kurduğunu ve suikastta 17 uzun namlulu silah kullanıldığını söyledi

Avcı, Gaffar Okkan’ın katledilmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Gaffar Okkan’ı tek sıra halinde pusu kurup katlettiler

Hizbullah, yapılan büyük operasyondan bir yıl sonra Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı şehit etti. Hem de 25 kişinin katıldığı şehir merkezinde devasa bir eylemle. Onlara göre Okkan, Güneydoğu’daki tüm operasyonları yöneten kişidir.

Cumhur ittifakında liste krizi! Bahçeli: MHP seçime kendi logosuyla girecek

25 TERÖRİST VARDI

“Suikasttan 5-6 ay önce örgüt bir ev kiralıyor. Amaçları Okkan’ı binadan çıkarken dürbünlü tüfekle vurmak. Böyle bir hazırlıktan emniyet haberdar oldu. Koruma sayısı da artırıldı. Şehitlik semtinde caminin kenarında çalılıkların arasına silahlar önceden konuldu. Eylem saatinden önce 25 terörist orada diziliyor. Gaffar beyin hangi saatte çıkıp eve gittiğini de biliyorlar. Teröristler geçiş saati yaklaşınca tek sıra pusuya yatıyorlar. En öndeki trafik eskortunu, arkadaki koruma arabasına saldırı yapacak şekilde dizayn oluyorlar. Karanlıkta kendilerini gizliyorlar. 17 tane uzun namlulu silah kullanıyorlar. O eylemde Gaffar Beyle birlikte 5 polisimizi de şehit ettiler. Okkan’ı öldürürlerse kendileriyle uğraşılmayacağını düşünmüşler.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.