Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden hayranlarını üzen haber!

Yayın tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 10:24 am - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 10:24 am

Sen Çal Kapımı isimli dizide başrolleri paylaşan oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin  birlikteliklerini sonlandırdı. Çiftin uzun süredir aralarının açık olduğu ve barıştırmak için dostlarının müdahale ettiği öğrenildi.

Başrollerini paylaştıkları televizyon dizisinde yakınlaşan ve aşklarını kamuoyuna ilan eden çiftten hayranlarını üzen haber geldi. Erçel ve Bürsin çiftinin bir hafta önce yollarını ayırdığı öğrenildi. İddiaya göre taraflardan Kerem Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu. Ancak Hande Erçel’in arkadaşlarına “Artık geri dönüş yok, tamamen bitti” dediği söyleniyor.

Hande Erçel, geçen hafta ablası Gamze Erçel’in doğum gününü kutlamak için Sapanca’ya gitmiş ve sevgilisi Kerem Bürsin’in doğum gününe katılmaması hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

İKİLİ ARASINDA ‘DEMET ÖZDEMİR’ KRİZİ

Bir diğer yandan, Hande Erçel ve Demet Özdemir arasında 2. kriz patlak verdi. Aynı menajerlik şirketiyle çalışan ikiliden Demet Özdemir‘in bütün işlerin önce Hande Erçel’e gitmesinden dolayı kıskançlık yaşadığı iddia edilmişti. Demet Özdemir’in Hande Erçel’i sosyal medyadan takipten çıkması “Kıskanıyor” iddialarını güçlendirmişti. Bir önceki gün ise yeni bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Demet Özdemir ve Kerem Bürsin, dijital platformda yayınlanacak bir dizide başrolü paylaşacak.

BÜRSİN’İ KAPIDAN GERİ ÇEVİRDİ

Özdemir’le aynı projede olacağını gazetelerden öğrenen Hande Erçel’in ise sinirlendiği ve evine gelen sevgilisi Kerem Bürsin’i “Benim niye haberim yok? Bunu gazetelerden mi öğrenecektim” diyerek kapıdan geri çevirdiği öğrenildi. Takvim’in haberine göre; “Benim de haberim yoktu. yeni öğrendim” cevabı veren Bürsin’in, Hande Erçel’le aralarının bu nedenle açıldığı öne sürülüyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den kötü haber