Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ayrılık kararı

Yayın tarihi: 27 Aralık 2021 Pazartesi 11:01 am - Güncelleme: 27 Aralık 2021 Pazartesi 5:09 pm

Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti uzun zamandır sürdürdükleri birlikteliklerini sonlandırdığını duyurdu.

Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi. Ünlü çift uzun süren birlikteliklerini sonlandırdı. Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen ikili yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift yakın çevresine ‘Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok’ sözleriyle ilişkilerinin bittiğini duyurdu.

NASIL BAŞLADI NASIL BİTTİ?

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin’in 5 yıllık ilişkilerinin sürpriz bir şekilde bitmesinin ardından Oğuzhan Koç kısa bir süre sonra Demet Özdemir ile görüntülendi.

İlk başlarda aşk yok diyen ikili daha sonra ilişkilerini kabul etti. Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kaldı. Özdemir yaptığı açıklamada, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” dedi.. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğruladı.

AYRILIK HABERLERİYLE GÜNDEME GELDİLER

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç birliktelikleri boyunca ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Her defasında ‘mutuyuz’ diyen çift ayrılık yok mesajı verse de yollarını ayırdı. İddiaya göre; çiftin ayrılık nedeni Oğuzhan Koç’un evliliğe yanaşmaması.

Yaşlı teyze: Serbest piyasa ekonomisini bu ülke kaldıramaz