Hamile hemşireyi darp eden 4 kişi için hapis istemi

Yayın tarihi: 25 Ocak 2022 Salı 9:38 am - Güncelleme: 25 Ocak 2022 Salı 9:38 am

Başakşehir’de kan alma merkezinde hasta yakınları tarafından dövülen hemşire Gülhan D.‘nin darp edilmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede 2’si tutuklu 4 şüpheli hakkında 9 aydan 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi’nde, hamile hemşire Gülhan D., hasta yakınlarının saldırısına uğrayarak yerde tekmelendi. Saldıranlardan Rıdvan Koçyiğit, koşarak hemşire Gülhan D.’nin yüzüne uçan tekme attı. Tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.’nin hamile olduğu söylenmesine rağmen saldırılarına devam edildi. Gülhan D.’nin şikayetçi olduğu 4 saldırgandan baba Hüseyin Koçyiğit ve oğlu Rıdvan Koçyiğit “Basit yaralama” suçundan tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturma Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca tamamlandı.

9 AYDAN 5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede, tutuklu şüpheli Hüseyin Koçyiğit’in “Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama” ve “Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçlarından, tutuklu şüpheli Rıdvan Koçyiğit ile tutuksuz şüpheliler Nurcan Koçyiğit ve Aycan Koçyiğit’in ise “Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama” ve “Tehdit” suçlarından ayrı ayrı 9 aydan 5 yıl 3 aya kadar değişen oranlarda hapisleri talep edildi. İddianame kabul edilirse şüpheliler Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Hamile hemşireye saldırı anları kamerada!

Hemşire Ömür Erez’i öldüren Rahmi Uygun tutuklandı