Haluk Levent’ten AHBAP’ı hedef alan trollere yanıt! “Artık yanıt verilmeyecek”

Yayın tarihi: 17 Şubat 2023 Cuma 6:01 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2023 Cuma 6:01 pm

Haluk Levent, AHBAP’ı hedef alan trollerle ilgili “Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap’ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar”dedi. Trollere yanıt vermeyeceğini de belirten Levent, hesabını artık AHBAP gönüllülerinin yöneteceğini söyledi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hem afet bölgesinde hem de sosyal medyada depremzedeler için çalışmalar yürüten Haluk Levent, AHBAP’ı hedef alan trollerle ilgili bir açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden AHBAP’a yönelik algı çalışması yapan bir grubun olduğuna dikkat çeken Levent, artık sosyal medya üzerinden söz konusu saldırılara yanıt vermeyeceğini belirtti. Levent, bu kararı afet bölgesindeki çalışmaların yavaşlamaması adına aldığını ifade etti.

Haluk Levent’ten bir konut mesajı daha! “Kimse Ahbap’a yanlış yapamaz”

Levent paylaşımında şunları söyledi:

“AHBAP’I YIPRATMAK İÇİN BİR EKİP KURULMUŞ”

“1) Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor.

“KİM NE YARPARSA YAPSIN CEVAP VERİLMEYECEK”

2)Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek. Sadece işimize yoğunlaşıp sizden gelen bağışları iyi projelerle sizlere sunmayı hedefliyoruz. Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım. Bilginize”

Haluk Levent, Tarkan’ın AHBAP’a bağışını açıkladı