Haluk Levent çaresiz kaldığı anı bu video ile paylaştı 

Yayın tarihi: 9 Şubat 2023 Perşembe 2:44 pm - Güncelleme: 9 Şubat 2023 Perşembe 2:44 pm

Ahbap derneğinin kurucusu şarkıcı Haluk Levent, afet alanında topladığı bağışlar ile depremzedelere ve enkaz altındakilere yardım sağlamaya çalışıyor. Levent, kendisine ulaşan yurttaşların sayısı sebebiyle dönüş yapamadığını belirterek özür diledi.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde binlerce kişi öldü. Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap derneği ile depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışırken enkaz altındaki yurttaşları kurtarmak için büyük çaba sarf ediyor. Levent’in organizasyonu güvenirliği sebebiyle yüksek bağışlar topladı. Türk halkında yaşadığı güvenilirlik nedeniyle yurttaşların telefondan ulaşmaya çalıştığı Levent, yaşadığı durumu sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

“İNSANLARIN ÇIĞLIĞINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ”

“Gördüğünüz gibi saniyede akan telefonlar. Kimseye yetişemediğim için hepimizden özür diliyorum. O kadar çok yerden aranıyoruz ki. Gerçekten enkaz altında kalmış insanların çığlığına yetişmeye çalışıyoruz. “Okumuyor musunuz” diyorsunuz. Ekibime bırakıyorum tek tek okumaya çalışıyor. Hepinizden şimdiden özür diliyorum, telefonumun haline bakın görün ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Ama tek tek de yetişmeye çalışıyoruz”

Oğuzhan Uğur yandaş kanala yanıt verdi! “Vicdansızlar”