Hakkında soruşturma açıldığı iddia edilen Berna Laçin’den açıklama

Yayın tarihi: 27 Ocak 2020 Pazartesi 3:20 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2020 Pazartesi 3:20 pm

Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden deprem vergilerini sorduğu için hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edilen Berna Laçin, soruşturma bilgisinin kendisine verilmediğini söyledi.

Tükenmez Haber’den Denizcan Akar’a konuşan oyuncu Berna Laçin, “Geçen sefer de bu böyle oldu. Nasıl oluyor? Birilerine önceden mi haber veriliyor? Önceden de insanlar yazdılar ve sonra hakikaten soruşturma açıldı. Troller kaç gün önce ‘açılıyor diye haber verdiler. Birileri dediği için mi soruşturma açılıyor yoksa soruşturma açıldığı öğrenilen bazı kaynaklar mı var onu bilmiyorum. Resmen bana da ulaşmış değil’ dedi.

‘Soruşturma başlatıldı’ haberinin yayılma sürecine ilişkin konuşan Laçin, “Ya birileri dediği için açılıyor ya da onların başka türlü bir kaynağı var. Her seferinde aynı troller yapıyor. Yeni Şafak ve ATV yalan bir sürü aşağılayıcı şey içeren bir haber yaptı. Oradan troller yürüyor. O trollere takılan sıfır takipçili botlar. Onların yönlendirmesiyle ‘aa çok dilekçe geldi’ deyip açıyorlar” ifadelerini kullandı.

Twitter’da gündem yaratmanın çok kolay olduğunun altını çizen Laçin, “Hepimiz hepimize soruşturma açtırabiliriz o zaman. Örneğin ‘Ayşe Fatma’yı seviyor‘ diye TT olmak çok kolay. Ücreti bile belli, para verip yapıyorlar. Aynen de böyle yapıyorlar ‘Hadi yürüyün, şimdi buna yükleniyoruz arkadaşlar’ şeklinde” diye konuştu.

Berna Laçin’e soruşturma açıldı