İşte Hakan Muhafız 2. sezon fragmanı

Yayın tarihi: 12 Mart 2019 Salı 1:24 pm - Güncelleme: 12 Mart 2019 Salı 1:24 pm

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız 2. sezon fragmanı ile karşımızda. The Protector adıyla tüm dünyada yayınlanacak olan Hakan Muhafız yeni sezon yayın tarihi açıklandı.

Hakan Muhafız 2. sezon için hazırlıklarını bitirdi. Dizi, 26 Nisan’da yayınlanacak.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un üstlendiği dizinin 2. sezon oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimler yer alacak.

Netflix ‘Hakan: Muhafız’ın izlenme rakamlarını açıklandı

Hakan: Muhafız’ın özel efektlerini ise dünyaca ünlü şirket Gradient Effects üstleniyor.

Yayınlandıktan sonraki ilk 4 haftada 10 milyon izleyiciye ulaşan Hakan: Muhafız, gördüğü bu ilginin ardından Netflix’ten 3. ve 4. sezon için de resmi onayı almıştı. Çekimlerine çok yakında başlanacak olan 3. ve 4. sezonun 2020’de yayınlanması bekleniyor.

Hakan Muhafız dizisi 2. sezonİLGİ GÖSTEREN ÜLKELER

Netflix dizinin en çok hangi ülkelerde ilgi gördüğünü de açıkladı. Dizinin en çok izlendiği ülke beklendiği gibi Türkiye olurken, dizi Türkiye’den sonra ise en çok, başta Brezilya ve Meksika olmak üzere, Latin Amerika ülkelerinde seyredildi.

Latin Amerika’dan sonra ise en çok Afrika ülkelerinde ilgi gördü. Hakan Muhafız’ın Ortadoğu ve Avrupa’da da hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var. Avrupa’da bayrağı Fransa taşıyor. Ardından Almanya geliyor. Sırasıyla İspanya ve İtalya takip ediyor.