Hafriyat kamyonuyla ‘drift’ kamerada! Ehliyeti olmadığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 1:18 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba 1:19 pm

İstanbul’da Başakşehir istikametinden Arnavutöy’e giderken Habipler Yolu üzerinde drift yapan hafriyat kamyonu şoförü Ramazan O.’nun ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da akan trafikte kayda alınan bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntüde, Başakşehir’den Arnavutköy’e istikametine giden bir harfiyat kamyonunun Habipler Yolu üzerinde drift yaptığı görüldü. 34 AJ 6674 plakalı kamyon şoförü, trafikteki diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine polis, hafriyat kamyonunun şoförünün Ramazan O. olduğunu belirledi.

EHLİYETİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Ramazan O.’nun ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Sivil trafik polisleri Ramazan O.’ya ehliyetsiz araç kullanmaktan 3 bin 674, makas atmaktan bin 823, trafik güvenliğini bozmak ve düzene uymamaktan 196, sinyal vermemekten 427, öndeki aracı güvenli mesafeden izlememekten 196 ve saygısızca araç kullanmaktan da 196 olmak üzere, 6 ayrı maddeden toplam 6 bin 513 lira ceza kesildi. Ramazan O.’nun daha önce de 2 defa trafiği tehlikeye düşürmek suçundan kayıtları bulunduğu ortaya çıktı. Ramazan O. hakkında adli işlem başlatıldı.

Ölüme sebebiyet veren ehliyetsiz sürücü tahliye edildi