Hafızamızı nasıl güçlendirebiliriz? Eczacı Müdderisoğlu anlattı

Yayın tarihi: 8 Nisan 2024 Pazartesi 4:42 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2024 Pazartesi 4:42 pm

Haber: Özlem Aktürk

Eczacı Mehmet Müdderisoğlu, hafızayı güçlendirebilmenin yollarını anlattı. İşte Müdderisoğlu’nun “Hafızamızı nasıl güçlendirebiliriz?” sorusuna yanıtı…

Eczacı Mehmet Müdderisoğlu, TELE1‘de ‘Yaşamak Güzeldir’ programına konuk oldu.”Hafızamızı nasıl güçlendirebiliriz?” sorusuna yanıt veren Müdderisoğlu, Amerikan ginsengi içerisindeki ‘Cereboost’ denilen bir hammaddeye dikkat çekti.

Müdderisoğlu’nun “Hafızamızı nasıl güçlendirebiliriz?” sorusuna yanıtı şu şekilde:

“İki tür performans var bir tanesi fiziksel performans; Ne kadar hızlı koşuyorsun, ne kadar yüksek atlıyorsun falan. İkinci performans
zihinsel. Şimdi bu ilkokula giden çocukta da var, banka müdüründe de var, şirket çalışanında da var, evde emekli olup bilmece çözen insanda da var. herkeste hafıza var. Hafızanın yüzde 185’ini belki gereksiz ve lüzumsuz malzemeyle dolduruyoruz.

Amerikan ginsengi içinden ‘Cereboost’ denen soyutlanan bir hammadde var. Bu Cereboost’un dört işlevi var. Birincisi hiperaktiviteyi çok güzel kontrol altına alıyor. İkincisi tabii bu olunca dikkat eksikliği beliriyor çocuklarda. Üçüncüsü öğrenme kapasitesi zayıflıyor çünkü hafıza yetmiyor, hafızayı genişletiyor. Bu Cereboost’un dördüncü işlevi ise bilgiye ulaşım hızını çok arttırıyor. Bu formülün içerisine destek olarak Omega 3’teki DHA’yı koymuşlar, vitamin karışımlarını koymuşlar. Biraz önce anlattığım nadı koymuşlar. Ve bunların hepsini birlikte aldığın zaman gerçek anlamda bir hafıza zenginliği ve doygunluğunu yaşayabiliyorsunuz.”

Damar tıkanıklığı nasıl önlenir? Eczacı Müdderisoğlu anlattı

Kaynak: HABER MERKEZİ