Hacker’lar Spider Man projelerini ifşa etti

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 3:01 pm

Insomniac Games geçtiğimiz günlerde Rhysida isimli hacker grubunun saldırısına uğradı. Siber suçlular şirketin çalışanları ve gelecek projeleri hakkındaki verileri ele geçirdi. Sızan verilere göre stüdyo Spider-Verse oyunu üzerinde çalışıyor.

Birkaç gündür Insomniac Games‘in hacklenmesi gündeme damga vurdu. Bu durum Sony tarafından da doğrulandı. Rhysida, Insomniac’a 7 gün süre tanıdı. Eğer şirket bilgisayar korsanlarına 50 BTC (2 milyon dolar) fidye parası ödemezse tüm veriler ifşa olacak. Rhysida’nın sınırlı olarak paylaştığı bilgiler de ilginç detaylar keşfedildi. Reddit kullanıcı sut345 sızıntı referans bilgilerde RCE, Spider-Man 3 ve Spider-Verse adında üç projenin olduğunu tespit etti.

hacker

İlginizi çekebilir: Spider-Man The Heist çıkış videosu yayınlandı

RCE belki sonraki Ratchet & Clank oyunu olabilir, sonuç olarak bu kısaltma isimler farklı da çıkabiliyor. Bu yüzden RCE projesi hakkında kesin bir şey demek zor. Spider-Man 3 zaten gelecekti. Ancak Spider-Verse dananın kuyruğunun koptuğu nokta oluyor. Insomniac’ın multiplayer oyun geliştirdiği uzun zamandır söyleniyordu. Fakat ne olduğu ve detaylar belli değildi. Spider-Verse söz konusu multiplayer oyun olabilir. Mesela oyuncular kendi Örümcek Adam karakterini yaratabilir, istediği güçleri seçebilir, takımı özelleştirebilir. Kulağa dikkat çekici geliyor.

Wolverine, Insomniac Games’in bir sonraki ana oyunu olacak. Wolverine’in 2024’te çıkması bekleniyor, ancak 2025’e de ertelenme ihtimali var. Yeni bir Spider-Man oyunu görmek için Wolverine’in çıkmasını beklememiz gerekiyor. Eğer stüdyo dengeli ve doğru bir oyun yapabilirse, Spider-Verse ilginç ve güzel bir deneyim sunabilir.

Samsung iPhone Pro’ya Benzer Model Çıkarmak İstiyor

Kaynak: TELE1