Habertürk canlı yayınında ilginç sözler… Koca’ya övgü vatandaşa isyan!

Yayın tarihi: 3 Eylül 2020 Perşembe 3:17 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2020 Perşembe 3:17 pm

Habertürk yayınına sunucu Hülya Hökenek ile Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Özer’in sözleri damga vurdu. Özer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Habertürk’te yayınlanan ‘Gün ortası’ programında sunucu Hülya Hökenek ile Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Özer arasında artan vaka sayıları hakkında çarpıcı bir diyalog yaşandı.

Hökenek ve Özer, artan vakalar konusunda vatandaşları tedbirsiz davranmakla suçlarken, Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Özer’in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkında sarfettiği sözler yayına damga vurdu.

“HAYKIRMAK İSTERCESİNE…”

Özer, Bakan Koca’nın ruh hali için şu ifadeleri kullandı:

“Bakanımız Fahrettin Bey’in son günlerdeki yüz ifadesi ve ruh halini ve hayal kırıklığı hissini konuşurken hissediyorum. ‘Bu kadar çalışıyoruz kardeşim’ deyip haykırmak istercesine.. Ama çok tecrübeli ve kaliteli bir insan olduğu için böyle şeyler yapmıyor. ama yapması gerekirdi bence”

“SAĞLIKÇILAR ZAYIF BESLENEREK 12 SAAT NÖBET TUTUYOR”

Bakanlığın ve hükümetin sağlık çalışanlarının her türlü ihtiyaçlarının giderildiği yönündeki açıklamalarına rağmen, sahada yaşanan durumun böyle olmadığına da dikkat çeken Özer, “Özellikle bazı sağlık çalışanlarının öğlen yemeğide bile çok zayıf beslenerek 12 saat nöbet tuttuğunu artık sosyal medyada herkes görüyor. Özel klinikler belki daha iyi şartlardadır. Bu insanlar sağlık konusunda bize yardım ediyor, biz de onlara yardım edelim. Devletimiz ve yetkiliilerin de onlara değerli olduklarını hissettirmesi lazım” diye konuştu.