Gündoğdu Mobilya Türkiye genelinde 115. mağaza açılışı ile rekora gidiyor!

Yayın tarihi: 22 Kasım 2021 Pazartesi 9:29 am - Güncelleme: 23 Kasım 2021 Salı 9:39 am

Türkiye genelinde, evinizin dekorasyonunu belirleyen birçok farklı mobilya markası bulunur. Bu mobilya markalarının internet satış mağazası ve fabrika satış mağazaları vardır. Fakat her markanın hem internetten hem de şubeden satış yapma imkanı bulunmamaktadır. Mobilya firmaları arasında adından sıkça söz ettiren ve son yıllarda hızla büyüme sağlayan Gündoğdu Mobilya ise Türkiye’nin en köklü firmalarındandır. İnternet satışının yanı sıra fabrika satış mağazaları ile de adından sıkça bahsettiren Gündoğdu Mobilya firması, 115. Mağaza açılışı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Gelin bu köklü firma hakkında daha fazla bilgi sahibi olalım.

Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Gündoğdu Mobilya, 1992 yılında Aydın Gündoğdu tarafından, Karadeniz Bölgesinin Trabzon şehrinde kurulmuştur. İzlediği başarılı pazarlama stratejileri ile sektörde adından sıkça bahsettiren Gündoğdu Mobilya, üretilen ürünleri piyasaya sürerken, uygun fiyat politikası uygulayarak tüketiciyle buluşturmuştur. Bu sayede istihdam ve üretimin zayıf olduğu Karadeniz Bölgesine ve Trabzon iline büyük katkılarda bulunmuştur.

Ürettiği ürünleri aracısız bir şekilde son tüketiciyle buluşturan Gündoğdu Mobilya, “Kendi Yapar Kendi Satar” sloganıyla müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Firmanın kendi bölgesinde onlarca satış mağazası açması ile birlikte ürünlerine yoğun ilgi duyulmuş ve adından sıkça bahsedilmeye başlanmıştır. “Kendi Yapar Kendi Satar” sisteminin çok ilgi görmesi ve başarılarının artması sonucunda firma kurucusu Aydın Gündoğdu, bu sistemi Türkiye geneline yayma kararı almıştır ve bu sayede hızlı bir büyüme süreci başlamıştır. İlerleyen süreçte hızla gelişen ve büyüyen Gündoğdu Mobilya, geldiği nokta ile itibariyle 120.000 m2 kapalı alanda, ayrı üretim tesislerinin tümüyle entegre olarak üretim yapmaktadır. Koltuk – kanepeden yatak odasına, genç odasından ev tekstiline, yatak – baza dan ofis mobilyasına kadar pek çok alanda üretim yapan bu firma geniş çaplı bir ürün yelpazesine sahiptir.

Yaklaşık 30 yıllık bir süreçte küçük bir atölyede 10 kişi ile başlayan bu yolculuk, bugün Türkiye’nin farklı illerinde 7 üretim fabrikası, 110’dan fazla Satış Mağazası ve 1400 civarı çalışanıyla ülkenin mobilya sektöründe ilklerin arasına girmeyi başarmıştır.

Gündoğdu Mobilya’nın İthalat ve İhracat Yaptığı Bölgeler

Gündoğdu Mobilya üretmiş olduğu tüm ürünleri Karadeniz, Marmara, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan 115 Fabrika Satış Mağazası kanalıyla, aracısız bir şekilde son tüketiciyle buluşturmaktadır. Ayrıca başta Ukrayna, Rusya, Gürcistan gibi doğu bloğu ülkeleri olmak üzere Belçika, Hollanda, Fransa gibi Avrupa ülkeleri ile Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan gibi Türki Cumhuriyetlere ihracat yapmaktadır.

Hızla büyümeye devam eden bu firma gelecek vadediyor ve adından daha sıkça söz ettireceğe benziyor. Orta ve üst sınıfa hitap eden ürün yelpazesi ile her gelir grubuna uygun olan tüketiciye kapılarını aralıyor. Mobilya sektöründeki ürün çeşitliliğini arttırarak, fabrika satış mağazaları ve web sitesinde inovasyonlar yaparak müşteri memnuniyetini arttırmayı başarmıştır.

Birçok ilke imza atan bu firma, mobilya alanındaki farklı yenilikleri de ülkemize katmaya devam edecek gibi görünüyor.

Peki, Gündoğdu Mobilya’nın Sizlere Sunduğu Fırsatlar ve Avantajlar Neler?

Öncelikle, Gündoğdu Mobilya’nın web sitesinde ve fabrika satış mağazalarında, aradığınız mobilyayı bulma olasılığınız çok yüksektir. Koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek odası takımı, genç odası takımı ve daha birçok farklı ürün yelpazesine kolaylıkla erişebilirsiniz.

İnceleyeceğiniz bu takımların farklı tasarımlarda ve çeşitli renklerde olması, zevkinize hitap eden modeli bulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca yüksek kalitedeki ürünleri uygun fiyatla sunan Gündoğdu Mobilya, bütçenize uygun ürüne ulaşmanıza olanak sağlamaktadır.

Oluşturduğu avantajlı düğün paketi modelleri ile çiftlerin hayallerini süsleyen ev dekorasyonunu sağlayan firma, uygun fiyatlı bu paketlerle evlenecek çiftlere de destek olmaktadır.