Gülşen’in kıyafetini eleştiren Demet Akalın sahneye transparan ile çıktı: Bu don değil

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 10:47 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2024 Pazar 10:50 pm

Şarkıcı Demet Akalın, Çeşme’deki bir plajda sahne aldı. Daha önce Gülşen’i giyimi üzerinden hedef alan Akalın’ın transparan kıyafet tercihi sosyal medyada gündem oldu. Akalın, kendisine konuyu hatırlatan bir kullanıcıya, “Ne için anlamadım? Plaj konseri aşkım bu don değil” yanıtını verdi.

Şarkıcı Demet Akalın, İzmir Çeşme’deki bir plajda sahne aldı.

Daha önce Sanatçı Gülşen’i giyimi üzerinden hedef alan Akalın’ın mayo ve transparan bir kıyafet tercih etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Akalın, kendisine “Abla sen Gülşen’i çok kınamıştın. Zayıflayınca fit olunca hak mı verdin” ifadeleriyle konuyu hatırlatan bir kullanıcıya, “Ne için anlamadım? Plaj konseri aşkım bu don değil” yanıtını verdi.

TRANSPARAN GİYEN MESLEKTAŞLARINI HEDEF ALMIŞTI

Akalın, transparan tercih eden meslektaşlarıyla ilgili daha önce “Hira, bir gün ‘senin arkadaşın niye donla sahneye çıkmış’ dedi. Onu dediğinde gerildim, ne diyeceğimi bilemedim. Moda olduğu için giyildiğini söylediğimde karşı çıktı” ifadelerini kullanmıştı.

2. Sayfa programının haberine göre, Akalın 2019 yılında da cesur paylaşımları nedeniyle Hadise’yi takip etmeyi bırakmıştı.

Aleyna Tilki’yi eleştiren Demet Akalın’dan geri vites!

Şarkıcı Demet Akalın, Çeşme'deki bir plajda sahne aldı. Daha önce Gülşen’i giyimi üzerinden hedef alan Akalın’ın transparan kıyafet tercihi sosyal medyada gündem oldu. Akalın, kendisine konuyu hatırlatan bir kullanıcıya, “Ne için anlamadım? Plaj konseri aşkım bu don değil” yanıtını verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ