Güldür Güldür’de yandaş gazeteler tuvalet kağıdı oldu

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2022 Pazar 10:56 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2022 Pazar 10:59 am

Güldür Güldür Show’da yaşanan ekonomik kriz mizahi bir dil ile anlatıldı. Tuvalet kağıdı alamayan bir çift yandaş gazetelerin ekonomik krizden ‘habersiz’ manşetlerine dikkat çekerek gazeteleri tuvalet kağıdı olarak kullanmaya karar verdi.

Show TV’de yayımlanan Güldür Güldür Show, Markette Panik isimli bir skeç ile Türkiye’deki ekonomik krizi ve  iktidar medyasını eleştirdi. Skeçte, temel gıda alışverişi için markete giren çift ‘ani’ zamlarla karşılaştı. Üzeri fiyat etiketleri ile kaplanmış bir market çalışanı çiftin ürünlere elini attığı sırada zamlı fiyatları yansıttı.

“TUVALET KAĞIDINA GEREK KALMADI”

Beyaz peynir, ayçiceği yağı ve sucuk aldıktan sonra kredi kartı limitlerinde 80 lira kalan çift, tuvalet kağıdı almak için reyona yöneldi. Bu sırada tuvalet kağıdına ani bir zam gelerek 100 lira oldu. Tuvalet kağıdı alamayan çift, ekonomik bunalım yaşarken yandaş gazetelerin krizden ‘habersiz’ manşetlerine dikkat çekti. Çift, gazetelerin manşetlerini okuduktan sonra, “Tuvalet kağıdına gerek kalmadı bunları kullanabiliriz” diyerek gazeteleri alışveriş arabasına attı.

 

Güldür Güldür’ün o skeci ‘sonunda’ yayınlandı, Nebati’den ilk yorum geldi