Güldür Güldür’ün o skeci ‘sonunda’ yayınlandı, Nebati’den ilk yorum geldi

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 11:41 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2022 Pazar 1:15 am

Güldür Güldür‘ün geçen hafta sosyal medyada ‘sansür’ tartışmalarına neden olan Nurredin Nebati skeci ‘sonunda’ yayınlandı. Bakan Nebati Twitter hesabından skece ilişkin paylaşımda bulundu.

Güldür Güldür Show’un 305’inci bölümünde tanıtımda yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin taklidinin yapıldığı skeç yayınlanmamıştı.

‘Sansür’ tartışmalarına neden olan o skeç 306. bölümde yayınlandı. Skeçte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Nebati’nin ekonomi üzerine konuşmalarından derlemelere yer verildi.

Skeçte Nebati’nin gündem olan “Gözlerime bakın ne görüyorsunuz?” sorusuna “Mazota zam görüyorum” ifadeleriyle yanıt verildi.

‘İZLEDİM, GÜLDÜM VE EĞLENDİM AMA GÖZLERİMDEKİ IŞILTIYI GÖREMEDİM’

Bakan Nebati Twitter hesabından skece ilişkin “Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim” yorumunda bulundu.

Öte yandan Show Tv yöneticisi sansür tartışmaları sonrası “Bir şeyi sansürleyecek olsak, neredeyse yarısını tanıtımda yayınladığımız bir skeci sansürlemezdik. En başından tanıtıma koymazdık” demişti. Yönetici programın bu hafta yayınlanacağını söylemişti.

Show TV’den “Güldür Güldür’e sansür” iddiasına yanıt geldi

Güldür Güldür, Bakan Nebati skecini yayınlamadı!