Gülben’in borsa anketi sosyal medyada gündem oldu! “Başına nasıl bir dert alacağı ile ilgili de fikri olsa güzel olurmuş”

Yayın tarihi: 17 Ocak 2023 Salı 5:14 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2023 Salı 5:14 pm

Gülben Ergen Twitter’dan anket başlatarak “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu. Ergen’in bu paylaşımına yanıt Bloomberg sunucusu Süheyla Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, “Ağrımaz başına nasıl bir dert alacagı ile ilgili de fikri olsa güzel olurmuş tabii” dedi.

Şarkıcı Gülben Ergen Twitter hesabından borsadaki hisselere yönelik anket düzenledi. Ergen, Twitter’dan birkaç hisse ismi yazarak “Hangisini risksiz buluyorsunuz?” sorusunu sordu.

Ergen’in paylaşımına çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yorum yaptı. Anket TT listesinde de yer aldı. Ergen’in bu paylaşımına Bloomberg sunucusu Süheyla Yılmaz’dan uyarı geldi.

Erhan Çelik eski eşi Gülben Ergen’e 250 bin lira tazminat ödeyecek

Yılmaz, “Aslında sadece fikir alıyor. Masumane yani. Fakat kendisinin ‘aşırı ünlü’ olması hasebiyle; viral/gizli reklam/sermaye piyasaları kanunu/cezai şartlar vs biraraya geldiginde ağrımaz başına nasıl bir dert alacagı ile ilgili de fikri olsa güzel olurmuş tabii” dedi.