‘Gudubet’ araba başına dert oldu! ‘Beni kurtaracak birisini arıyorum’ başlığıyla ilan verdi

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 3:24 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 3:29 pm

Antalya‘da yaşayan emlakçı Kemal Akgül, 2 yıl önce aldığı otomobili satmak için “Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor” başlığıyla internette ilan verdi. Akgül, “Gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı” dedi.

Antalya’da yaşayan emlakçı Kemal Akgül, 2 yıl önce aldığı otomobili satmak için verdiği ilan gündem oldu.  Satmak istediği aracın özelliklerini de esprili bir dille sıralayan satıcının o ilanı sosyal medyayı salladı.

Kardeşiyle karşıya geçmeye çalışan çocuğa araba çarptı

“İÇİNDE KÜFÜR EDİLMEDİ”

“Satsan satılmaz, binsen binilmez” diyen Antalya’da emlakçılık yapan Kemal Akgül, aracını 2 sene önce satın aldı. Otomobil, 2005 model ve 183 binde… Akgül 2 senenin sonunda aracını satmak istedi, otomobile birbirinden ilginç ilanlar yapıştırdı. “İçinde küfür edilmedi” dedi, yazıp astı. “Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor” başlığıyla internette ilana koydu.

AT, BİSİKLET VE EŞEKLE TAKAS

Show Haber’in haberine göre aracına 485 bin TL değer biçen Akgül takas tekliflerine de açık. Akgül aracını at, bisiklet hatta eşekle bile takas edebileceğini söyledi.

“KORKUMUZDAN BİNMİYORUZ”

Akgül şunları ifade etti:

“Araba gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı. Arabaya binemiyoruz çünkü çok yakıyor. Bir de parçası yok, ustası yok diyorlar. Onun için korkumuzdan binmiyoruz. Hanımın kuaför parası, çocukların okul parası falan derken hepsini buna veriyoruz”

Antalya’dan İstanbul’a gidiyordu: 15 yolcunun olduğu otobüs alev topuna döndü!