GTA : The Trilogy — The Definitive Edition sorunlar yaşıyor

Yayın tarihi: 15 Kasım 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 13 Kasım 2021 Cumartesi 11:19 pm

GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas’ın yeniden düzenlenmiş bir koleksiyonu olan paket Perşembe günü geldi. Ancak, Rockstar Games web sitesinde “bu oyun şu anda ülkenizde veya bölgenizde mevcut değil” diyor.

Konsol oyuncuları hala Xbox, PlayStation ve Switch dijital mağazalarından oyunu satın alabilir. Kotaku’ya göre,PC’de satın alanlar oyunu şu anda oynatamıyorlar. Rockstar, koleksiyon gelmeden önce üç oyunun eski sürümlerini PC vitrinlerinden kaldırdı. Yayıncının sıkıntılarına ek olarak, Rockstar Launcher yaklaşık 24 saat “bakım nedeniyle” hizmet dışı kaldı – Rockstar en dikkate değer oyunlarından bazılarının yeni bir koleksiyonunu piyasaya sürdüğünde böylesi problemler yaşanması iyi bir görünüm olmadı.

GTA

 

Bu, Rockstar’ın Grand Theft Auto Online ve Red Dead Online gibi PC oyunlarının kullanılamadığı anlamına da geliyor. Mağaza, bulut hizmetleri, indirmeler ve kimlik doğrulama sistemleri de çalışmıyor. Şirket, Cuma sabahı erken saatlerde Twitter’da, “Rockstar Games Launcher ve desteklenen oyunlar için hizmetleri geri yüklemeye devam ederken gösterdiğiniz sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi. Bazı hayranlar, hataların ekran görüntülerini paylaşarak hayal kırıklıklarını belli ettiler.  Şirket tarafından “Rockstar Games Launcher şimdi tekrar çevrimiçi. Ancak Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, bu oyunların yeni sürümlerine istenmeden dahil edilen bazı veri dosyalarını kaldırmaya çalıştığımız için oynatılamayacak veya satın alınamayacak.” açıklaması yapıldı.

Küresel ısınma yeni hastalıklara neden oluyor: Dünya Sağlık Örgütü uyardı